Skal du have designet og bygget

En ny træterrasse

Drømmer du om en træterrasse, der kan udvide dit boligareal, og som passer til din bolig? Måske har du allerede tanker og ideer til, hvordan din nye træterrasse skal se ud? I så fald er Østerby Træ klar til at hjælpe dig med at realisere drømmen om den helt rigtige træterrasse til dig.

;

Specialist i træterrasser

Østerby Træ er specialister i etablering af nye træterrasser i alle størrelser, former og træsorter for vores kunder. Vi tager både højde for budgettet, udearealets indretning, kundens ønsker og det overordnede mål: nemlig at udvide boligarealet, så det bliver bedst muligt udnyttet i sommerhalvåret. Med et stærkt fokus på kvalitet og finish sørger vi for en træterrasse med et flot udtryk og lang holdbarhed.

Derfor kan du også være sikker på, at vi tager dig i hånden gennem hele projektet. Se her, hvad du kan forvente af vores samarbejde.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Indledende samtale om dine ønsker, budgettet og design.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Rådgivning om placering, størrelse og design, som tager højde for din bolig og dit udeareal.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Vejledning og hjælp til at vælge materialer, så din træterrasse også står om 30 år.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Montering med fokus på det gode håndværk og de små detaljer.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Aflevering af en ny flot træterrasse, så du er klar til at nyde sommerhalvåret udendørs.

  Derfor skal du investere i en ny træterrasse med Østerby Træ

  En flot træterrasse i god kvalitet kan tilføre meget værdi til din bolig. For med en træterrasse får du nemlig udvidet dit boligareal med flere kvadratmeter, du kan udnytte i løbet af sommerhalvåret.

  Hos Østerby Træ sørger vi selvfølgelig for at tage højde for dine ønsker og ideer, men vi er også specialister i at fremhæve detaljerne og skabe en træterrasse, der passer helt perfekt til din bolig. For at få mest muligt ud af din nye træterrasse skal resultatet komplimentere din bolig. Det gør hele investeringen i en ny træterrasse det værd.

  Med Østerby Træ som samarbejdspartner på projekter kan du være sikker på, at du køber et produkt, hvor kvalitet, detaljer, god service og flot håndværk er i højsædet. Vi er nemlig specialister i træterrasser og kan hjælpe dig med alt: Lige fra tanker og ideer til rådgivning om materialevalg og planlægning, samt levering af godt håndværk, hvor detaljerne er specialdesignet til din bolig.

  Træterrasse Indbyggede plantekasser Midtjylland Tømrer – Østerby Træ
  Træterrasser i niveau Tømrer Midtjylland – Østerby Træ

  Træterrasser, vi har lavet for vores kunder

  Siden 2011 har vi lavet +200 træterrasser for vores kunder. Det er i alt blevet til over 22.000 m^2 træterrasse, hvor godt håndværk og lækker finish har været i fokus.

  Skal vi også lave din nye træterrasse? Giv os et kald eller send os en mail, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker til en ny træterrasse.

  Hvad får du, når du vælger Østerby Træ til at levere og etablere din træterrasse?

  • En rådgiver, der hjælper dig fra tanker og ideer til det endelige resultat: en flot træterrasse, der komplimenterer din bolig og giver dig et udvidet boligareal, du kan udnytte i sommerhalvåret.
  • En samarbejdspartner, der sætter sig ind i dine ønsker og behov, og som skaber en ny træterrasse, der komplimenterer dit udeareal og har et unikt design, så du kan få det meste ud af din bolig.
  • En tømrer med passion for godt håndværk og detaljerne, der gør træterrassen eksklusiv og til sin helt egen, fordi der tages højde for kvalitet og finish.
  • En leverandør, der reagerer hurtigt og sørger for montage af træterrassen, så snart vi har lagt os fast på materialer og design.

  Ønsker du en kompetent samarbejdspartner?

  Træterrasse i niveau Tømrer Midtjylland – Østerby Træ

  Vi ser muligheder, ikke udfordringer

  Der er ingen opgave, vi ikke kan løse. Vi ser nemlig kun muligheder for at skabe det unikke og ikke udfordringer ved at tilpasse en træterrasse til det eksisterende. Det vil sige, at vi tilpasser dine nye træterrasse efter din bolig og det udeareal, du har til rådighed.

  Har du en udgang til din have flere steder og måske i flere niveauer? Så er det ikke noget problem. Vi er specialister i at designe, montere og etablere træterrasser. Og vi gør os umage i at matche og tilpasse træterrassen til din bolig.

  Har du en kuperet have, så sørger vi for, at både din bolig, træterrassen og haven bindes godt sammen af et design, der skaber bro mellem havens niveauer. Vi får skabt en træterrasse, der udnytter havens areal og udvider dit boligareal, så du kan få mere glæde af dit uderum i sommerhalvåret.

  Vi ser ikke udfordringer kun muligheder for at skabe en unik træterrasse, der matcher og er tilpasset din bolig. Du kan være sikker på, at du med Østerby Træ får en træterrasse med unikke detaljer og en flot finish, du ikke finder andre steder. Vi gør udfordringerne i designet til træterrassens fordele.

  Skal du have ny træterrasse. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og drømme.

  Træterrasser af Østerby Træ:

  Godt håndværk med sans for detaljen
  Udover at tage højde for uderummet og tilpasningen til din bolig, så kan du være sikker på, at vi hos Østerby Træ også sørger for, at skæve vinkler, kanter og hjørner bliver løst på flotteste vis. Vi er nemlig specialister i at tænke de små, men vigtige, detaljer ind i ethvert design af træterrasser. Derfor sørger vi også for, at den får mere end rigeligt på finish, så din træterrasse står skarpt, når udesæsonen begynder.

  Vi gør meget ud af at sikre os, at din nye træterrasse er tilpasset din bolig, så vi udnytter det udeareal, du har. Det vil også sige, at vi sørger for at placere og designe træterrassen, så den giver størst mulig værdi for dig og det formål, den skal bruges til. Og vi ser ikke nogen udfordringer, men kun muligheder, når vi skal skabe din drømme træterrasse.

  Vi har stor erfaring i at gøre de skæve vinkler, skarpe kanter, det kuperede terræn og de komplicerede hjørner til en integreret del af dit træterrasse design. Og det er med samme erfaring, at vi kan sige, at det oftest er disse udfordringer, der giver det flotteste og mest unikke design til en træterrasse. Det er netop, fordi man kan se, at din træterrasse er lavet 110% til din bolig. Og den omfavner de skævheder, som mange andre ville se som en udfordring.

  Skal vi give et bud på, hvordan din træterrasse kan se ud? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din drømme træterrasse.

  Kontakt os her