Vi er Østerby Træ ApS

Østerby Træ ApS er en tømrervirksomhed i Silkeborg, der har specialiseret sig i træterrasser og træbeskæring. Vores kunder spænder bredt geografisk, og vi arbejder oftest på opgaver i Øst- og Midtjylland. Vores fokus ligger i kvaliteten af vores materialer og på detaljerne i vores arbejde.

Østerby Træ ApS består af både tømrersvende, tømrerlærlinge, træmænd og arbejdsmænd. Læs mere om vores personale på siden her.

;

Jonas Østerby

Tømrermester og indehaver

Jonas Østerby startede Østerby Træ ApS tilbage i 2011. Siden da er det gået stærkt, og i dag står han i spidsen for et hold på ti mand, der er specialister i træterrasser, træfældning og topkapning.

Casper

Tømrersvend

Casper er en af Østerby Træ Aps’ tømrersvende. Han er utrolig dygtig til sit håndværk, og samtidig har han en naturlig sans for at lede og fordele arbejde. Her er ingen slinger i valsen, der leveres altid et gedigent, flot resultat uden løse ender.

Henrik

Tømrersvend

Henrik, den altid glade tømrersvend, spreder glæde på arbejdspladsen. På hjemmebanen udforsker nye kulinariske oplevelser som en kæmpe madentusiast. Han sætter hygge i højsædet både på arbejdet og i fritiden som en dedikeret holdspiller. Udover at være en eminent tømrer, brænder Henrik også for biler, fart og fridykning/uv-jagt, altid på udkig efter nye eventyr.

Thomas

Tømrersvend / træmand

Thomas er ikke bare firmaets alderspræsident. Han er altid smilende og i godt humør, og han var også én af de første hos Østerby Træ ApS. Med ham er ingen opgaver umulige. Hans primære funktion er som træmand, hvor han fælder og beskærer træer og buske, men han støder også til i tømrerafdelingen, hvor han giver en hjælpende hånd med taglægning og træterrasser.

Rasmus / Jügge

Tømrerlærling / arbejdsmand

Før Jügge kom til Østerby Træ ApS, har han tidligere været gulvlægger. Det kan tydeligt ses på hans arbejde, som altid står knivskarpt. Derudover ved I, som allerede har mødt Jügge, at han er en sindig vestjyde, som ikke er bange for at tage fat og knokle igennem. Han har altid gåpåmod, er i godt humør og vil meget gerne tømrerfaget.

Mathias

Tømrerlærling

Mathias er en rigtig vestjyde fra Lemvig. Derfor kan man heller ikke undgå at lægge mærke til hans skarpe dialekt, der krydrer hverdagen på byggepladsen. Mathias er vores nye lærling, men er allerede i fuld gang med hans uddannelse på andet år. Og så kender han Rasmus særdeles godt. De to har nemlig gået i børneave sammen.

Jonathan

Arbejdsmand

Jonathan er vestjyde med benene plantet solidt på jorden. Hans hjerte banker for mad og godt håndværk. Han er arbejdsmand, men planen er, at han på sigt skal være lærling, så han kan færdiggøre sin uddannelse. For efter at være blevet en del af Østerby Træ ApS er hans glæde for tømrerfaget vendt stærkt tilbage. Det er vi glade for!

Mikkel

Tømrerlærling

Mikkel, vores tømrerlærling, bringer altid godt humør med sig på arbejdspladsen. Han er ikke bare en dygtig lærling, men også en fantastisk kammerat for alle omkring ham. Mikkel er kendt som firmaets scooterpilot, altid klar til at hjælpe med små opgaver rundt omkring på byggepladsen. Selvom han er den yngste mand på holdet, er Mikkel dygtig og ivrig efter at lære, altid opsøgende efter nye udfordringe.

Jacob

Tømrerlærling

Jacob, vores arbejdsmand og kommende lærling, er en imponerende skikkelse – stor og stærk, altid klar til at tage fat. Hans hjælpsomhed og gode humør lyser op på arbejdspladsen og gør ham til en favorit blandt kollegerne. Ivrig efter at lære og vokse i sit håndværk, er Jacob en god knokler, der ikke er bange for at tage udfordringerne op. Hans selvstændighed og evne til at træffe beslutninger gør ham til en pålidelig og værdsat medarbejder hos østerby Træ.

Kontakt os her