Vi er Østerby Træ ApS

Østerby Træ ApS er en tømrervirksomhed i Silkeborg, der har specialiseret sig i træterrasser og træbeskæring. Vores kunder spænder bredt geografisk, og vi arbejder oftest på opgaver i Øst- og Midtjylland. Vores fokus ligger i kvaliteten af vores materialer og på detaljerne i vores arbejde.

Østerby Træ ApS består af både tømrersvende, tømrerlærlinge, træmænd og arbejdsmænd. Læs mere om vores personale på siden her.

;

Jonas Østerby

Tømrermester og indehaver

Jonas Østerby startede Østerby Træ ApS tilbage i 2011. Siden da er det gået stærkt, og i dag står han i spidsen for et hold på ti mand, der er specialister i træterrasser, træfældning og topkapning.

Casper

Tømrersvend

Casper er en af Østerby Træ Aps’ tømrersvende. Han er utrolig dygtig til sit håndværk, og samtidig har han en naturlig sans for at lede og fordele arbejde. Her er ingen slinger i valsen, der leveres altid et gedigent, flot resultat uden løse ender.

Anders

Tømrersvend

Anders er teamets eneste fynbo. Det kan han dog ikke gøre for. Han laver gerne alt indenfor tømrerfaget, men skal du ramme ham lige i hjertet, så er rollen som far det bedste, han ved. Anders er en super dygtig håndværker, og har virkelig sans for detaljerne. Når han rigtig udfolder sit håndværk, er man ikke i tvivl om, at der er tale om god kvalitet.

Thomas

Tømrersvend / træmand

Thomas er ikke bare firmaets alderspræsident. Han er altid smilende og i godt humør, og han var også én af de første hos Østerby Træ ApS. Med ham er ingen opgaver umulige. Hans primære funktion er som træmand, hvor han fælder og beskærer træer og buske, men han støder også til i tømrerafdelingen, hvor han giver en hjælpende hånd med taglægning og træterrasser.

Kasper

Tømrersvend / træmand
Kasper er uddannet tømrer og er i skarp træning hos Thomas, hvor det gælder beskæring og fældning af træer og buske. På sigt er det nemlig planen, at de skal blive et fast træmandsteam. Det betyder dog ikke, at Kasper slipper tømrerfaget helt. Han giver stadig en hjælpende hånd med træterrasser, taglægning og lignende.

Lasse

Tømrerlærling

Lasse kommer fra College360, og har tidligere været i lære hos gode Strømholdt Byg. Her har han brugt sit første år, og vi får æren af at afslutte hans uddannelse. Vi har nemlig skrevet kontrakt med Lasse for resten af hans læretid. Han er villig til at lære og er altid klar på at tage fat. Begge dele er gode forudsætninger for at blive en dygtig tømrer.

Rasmus / Jügge

Tømrerlærling / arbejdsmand

Før Jügge kom til Østerby Træ ApS, har han tidligere været gulvlægger. Det kan tydeligt ses på hans arbejde, som altid står knivskarpt. Derudover ved I, som allerede har mødt Jügge, at han er en sindig vestjyde, som ikke er bange for at tage fat og knokle igennem. Han har altid gåpåmod, er i godt humør og vil meget gerne tømrerfaget.

Mathias

Tømrerlærling

Mathias er en rigtig vestjyde fra Lemvig. Derfor kan man heller ikke undgå at lægge mærke til hans skarpe dialekt, der krydrer hverdagen på byggepladsen. Mathias er vores nye lærling, men er allerede i fuld gang med hans uddannelse på andet år. Og så kender han Rasmus særdeles godt. De to har nemlig gået i børneave sammen.

Jonathan

Arbejdsmand

Jonathan er vestjyde med benene plantet solidt på jorden. Hans hjerte banker for mad og godt håndværk. Han er arbejdsmand, men planen er, at han på sigt skal være lærling, så han kan færdiggøre sin uddannelse. For efter at være blevet en del af Østerby Træ ApS er hans glæde for tømrerfaget vendt stærkt tilbage. Det er vi glade for!

Kontakt os her