Referencer

Har du træer som skygger i haven, er vokset for store eller som står tæt på bygninger? Så klarer Østerby Træ opgaven for dig og sikrer professionel, sikker og præcis træfældning og/eller beskæring af dine træer.

Med mange års erfaring indenfor træfældning og beskæring af træer løser vi din opgave med stor præcision og sikkerhed til konkurrencevenlige priser. Vi er uddannede specialister i træklatring med motorsav og arbejder i alle træer, både fritstående og træer i tættere bebyggelse – store som små

Hos Østerby Træ tilbyder vi alle løsninger: Lige fra fældning af træet, hvor du selv beholder det til andet brug, til totalløsninger med efterfølgende oprydning og rodfræsning, så man knapt kan se, vi har været der.

;

Vores referencer fra Anmeld Håndværker

kælderskakt i træ

Daniel Vestergaard, Aarhus C

Jeg har endnu engang benyttet mig af Østerby træ ApS, og igen har oplevelsen været helt igennem fantastisk.

Jeg kontaktede Jonas Østerby, med henblik på at få et tilbud på 2 kælderskakter i træ. Kort tid efter besigtigelse af ejendommen modtog jeg et tilbud. Tilbuddet var ikke mindst bedre end konkurrenterne, men det var også i en bedre materialekvalitet.

Kort tid efter accept af tilbuddet, kommer håndværkeren forbi og løser opgave til perfektion.

Alt i alt en fantastisk oplevelse!
De varmeste anbefalinger herfra.

Træterrasse i Jatobatræ, 58 kvm.

Mads Rask, Østbirk

Det var med en god mavefornemmelse fra start til slut.
Hurtig og klar kontakt.

Jonas fra Østerby Træ mødte frem på matriklen og vi fik forventningsafstemt. Han kom med nogle glimrende forslag til udformning og design af træterrassen og det har helt sikkert gjort den mere funktionel samt har det medvirket til at den fremstår i så fin harmoni med huset.

Tømrerne, der udførte arbejdet var venlige og professionelle og wupti, efter 2 uger har vi nu et smukt og funktionelt uderum.
Tak for det gode arbejde.

 

Terrasse

Birgitte, Rødovre

I forbindelse med udskiftning af vores gamle træterrasse tog jeg kontakt til Jonas i Østerby Træ. Han har fra start til slut været behjælpelig med alle beslutninger, som vi havde svært ved samt lydhør overfor individuelle løsninger. Trods afstand fra Silkeborg til Rødovre lykkedes det at komme frem til en overordnet skitse, som blev effektueret af to dygtige tømrere, som oveni var effektive, arbejdsomme og charmerende bekendtskaber.

Vi fik på meget kort tid vores drømmeterrasse og alt gik efter tidsplanen. Flot og gennemført håndværk! Vi siger tak for en virkelig god oplevelse

Gulvlægning, køkkenmontering og renovering

Marc, Sabro

På trods af kort tidsfrist kunne Østerby træ både rådgive og løse opgaven godt og til tiden.

Der blev udvist stor fleksibilitet ift. forsinket levering af køkken og at nye opgaver/ændringer opstod undervejs. Der blev gjort meget ud af at gøre det ordentligt og færdigt.

Skal du have fældet eller beskåret et træ?

Kontakt Østerby Træ nu

Så hjælper vi dig med at fælde eller beskære dit træ sikkert. Og så rydder vi også op efter os, så du knap nok kan se, vi har været forbi. Kontakt os allerede i dag, og fortæl os om opgaven. Når vi har afdækket omfanget, får du et godt tilbud.

Kontaktformular