Østerby Træ hjælper dig med din

Renovering

Overlad trygt dit renoveringsprojekt til Østerby Træ. Vi hjælper dig med renovering af både indvendige og udvendige projekter som nye gulve og nyt tag.

Vi hjælper dig fra start til slut med kompetent rådgivning og godt håndværk. Og vi bidrager også gerne med vores netværk af arkitekter, håndværkere, konstruktører m.m.

Træterrasse med siddeplads Midtjylland – Østerby Træ
;

Vi hjælper dig med dit renoveringsprojekt

Vi hjælper dig med at holde tungen lige i munden, når du skal springe ud i et renoveringsprojekt af din bolig. Vi sørger for, at du ikke bliver overvældet, og renoveringsprojektet synes uoverskueligt.

Vores vigtigste opgave, udover at levere et flot og tilfredsstillende resultat i godt håndværk, er, at rådgive, vejlede og hjælpe dig igennem hele processen. Det er nemlig det, et samarbejde er til for.

Find ud af, om vi skal samarbejde om din renovering af dit hus.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Indledende samtale om dine ønsker, budgettet og design.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Rådgivning om plantegning og design, som tager højde for dine ønsker.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Vejledning og hjælp til at vælge materialer, som matcher dine behov.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Renovering med fokus på det gode håndværk og de små detaljer.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Aflevering af en nyrenoveret bolig, indenfor den aftalte tidsramme.

  Indvendig renovering af hus med Østerby Træ

  Står du med en uoverskuelig opgave, hvor du skal renovere dit hus indvendigt? Så er Østerby Træ måske din nye samarbejdspartner, der hjælper dig i mål med dit renoveringsprojekt. For med flere års erfaring indenfor renovering og tømrerarbejde sikrer vi dig en god proces og et flot resultat, hvor godt håndværk og lækker finish på detaljerne er i højsædet.

  Skal du i gang med at renovere og har brug for et nyt gulv? Så er vi klar til at hjælpe dig. Og vi tilbyder også gerne rådgivning i forbindelse med materialevalg, så du får det gulv, der matcher dit budget og dine ønsker til holdbarhed, farve på træet og vedligehold.

  Med Østerby Træ som samarbejdspartner kan du være sikker på, at du får et flot resultat, der leveres med flot finish og indenfor den aftalte tidsramme. Vi gør meget ud af, at der er kælet for detaljerne, så du står med et skarpt resultat, hvor kanter, hjørner og skæve vinkler er løst på en flot og gennemført måde.

  Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit kommende renoveringsprojekt. Så finder vi ud af, om vi er den samarbejdspartner, du leder efter.

  Loft isolering Tømrer Østjylland – Østerby Træ
  Renovering af gavl Tømrer Midtjylland – Østerby Træ
  Beklædning af gavl Tømrer Østjylland – Østerby Træ

  Udvendig renovering af hus med Østerby Træ

  Trænger dit tag til at blive skiftet, er dine vinduer utætte eller gået i forrådnelse? Overlad opgaven trygt til os hos Østerby Træ. Vi hjælper dig med rådgivning og vejledning i materialer samt udskiftning af de nuværende materialer. Du kan være sikker på, at vi kommer hele vejen rundt om dit udvendige renoveringsprojekt og løser opgaven med godt håndværk og stor finesse.

  Renoveringsprojekter, vi har hjulpet vores kunder med

  Vi har hjulpet vores kunder med forskellige projekter. Her er et udpluk af dem.

  Skal vi hjælpe dig med renovering. afdir hus – enten indvendigt eller udvendigt? Så tøv ikke med at tage kontakt til. os. Måske vi er din kommende samarbejdspartner på dit næste renoveringsprojekt.

  Renovering: Nyt tag

  Skal du have nyt tag på din bolig? Så hjælper vi dig gerne med det. Vi tager dig i hånden hele vejen igennem renoveringen og får lavet et stykke arbejde, der kan holde i mange år. Vi rådgiver dig i forbindelse med udvælgelse af tagsten og sørger for, at du har et nyt tag på din bolig indenfor den aftalte tidsramme for dit renoveringsprojekt.

  Renovering: Nye vinduer

  Går du og overvejer at få nye vinduer? Måske fordi de gamle er utætte eller er gået i forrådnelse? Eller måske skal der ske noget nyt, og du ønsker at få gulv-til-loft-vinduer i stuen? Med Østerby Træ som din samarbejdspartner på dit renoveringsprojekt hjælper vi dig i mål med godt håndværk, kompetent rådgivning og et stort netværk af fagfolk, der sørger for, at dine tanker og ideer bliver gjort til virkelighed.

  Skal du i gang med en udvendig renovering af dit hus? Kontakt os i dag, så tager vi en snak om, hvordan Østerby Træ kan være din kommende samarbejdspartner på dit renoveringsprojekt.

  Beklædning af gavl Tømrer Østjylland – Østerby Træ

  Renover din bolig sammen med Østerby Træ

  Det er faktisk slet ikke så uoverskueligt at skulle renovere sin bolig, når man har en samarbejdspartner som os. Vi står på sidelinjen og guider dig igennem hele renoveringsprojektet, ligesom vi leverer et godt stykke håndværk i samarbejde med vores leverandører og netværk.

  Med os som samarbejdspartner kan du læne dig tilbage og bruge tid på familien og det, du har lyst til. Så sørger vi får, at du står med en nyrenoveret bolig hurtigt, effektivt og indenfor vores aftale deadline, hvor fokus holdes på det gode håndværk og en høj detaljegrad.

  Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dine ønsker og drømme. Så står du og mangler en kompetent og erfaren samarbejdspartner til dit renoveringsprojekt, så tøv ikke med at kontakte os.

  Brug for hjælp til et renoveringsprojekt?

  Kontakt Østerby Træ

  Står du overfor et større eller mindre renoveringsprojekt, hvor du tænker, at Østerby Træ ville være den perfekte samarbejdspartner?

  Så tøv ikke med at give os et ring på +45 2040 6704 eller et skriv via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Kontakt os her