Spisebord i træ

Drømmer du om et unikt møbel til din stue eller dit alrum? Så er du måske på udkig efter et speciallavet spisebord i træ. Hos Østerby Træ designer og bygger vi dit nye spisebord i træ, så det passer direkte ind i din bolig. Lad os hjælpe dig med at lave dit unikke træ spisebord.

Plankebord specialmål – Østerby Træ
;

Speciallavet spisebord i træ

Et speciallavet spisebord i træ er et unikt møbel i enhver stue eller alrum. Vi er specialister i at arbejde i træ. Derfor kan vi også hjælpe dig med at lave dit nye spisebord i træ. Vi hjælper dig både med at designe lige præcis det bord, du ønsker, og som passer ind i dit hjem, ligesom vi sørger for at bygge det efter de tegninger, vi laver sammen. Vi vejleder også i forbindelse med materialevalg, så det matcher dine ønsker for design og vedligehold.

Så skal du have lavet et spisebord i træ, så er vi den oplagte samarbejdspartner. Med os får du både en tømrer med hænderne skruet rigtigt på, en tømrer der leverer et godt stykke håndværk og en tømrer, der har sans for detaljen og den altafgørende finish for et møbel.

Skal Østerby Træ stå for at lave et nyt spisebord i træ til dig?

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Indledende samtale om dine ønsker, budgettet og design.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Rådgivning om størrelse og design, som tager højde for din plantegning og ønsker.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Vejledning og hjælp til at vælge materialer, så spisebordet i træ matcher dine ønsker til brug og vedligehold.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Vi bygger spisebordet med fokus på det gode håndværk og de små detaljer.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Det endelig spisebord i tæ vil være et unikt møbel i dit hjem, der er lavet præcis til jeres behov.

  Sildeben spisebord i træ

  Drømmer du om et sildeben spisebord i træ? Så tøv ikke med at kontakte os. Som specialister i at arbejde med træ kan vi bygge dit nye sildeben spisebord i træ. Vi sørger for design, der matcher dine ønsker og dine behov. Vi udvælger materialer i samråd med dig og bygger bordet ud fra specialmål. Vi sørger selvfølgelig også for bordben i det ønskede materiale og højde, så det færdige resultat står skarpt og matcher dine ønsker. Vi leverer et godt stykke håndværk og en flot finish, så skarpe og skæve kanter ikke er at finde.

  Et sildeben spisebord i træ er med sit unikke design en flot tilføjelse til enhver spisestue eller køkken-alrum. Der findes mange forskellige sildeben borde i træ på markedet allerede. Men vil du have dit eget helt unikke design, der matcher både i mål og farve, så kan vi sagtens hjælpe dig. Vi laver dit specialdesignede sildeben spisebord i træ, alt du skal gøre er at give os et kald, så kan vi aftale nærmere i forhold til budget, materialer, leveringstid og ønsker.

  Silleben Spisebord i træ specialmål – Østerby Træ
  Silleben Spisebord i træ – Østerby Træ

  Spisebord i træ, vi har lavet

  Spisebord i sildebensparket med messingkanter, Silkeborg

  Her har vi lavet et stort spisebord på 120×320 cm med massive, specialfremstillede egetræsben. Bordet er lavet i sildebensmønster af massiv egetræsparket og indrammet i en 4 mm messingkant for at give en let afslutning.
  Bordet er behandlet med naturolie, og er derfor både slidstærkt og nemt at vedligeholde.

  Plankebord specialmål Midtjylland – Østerby Træ

  Plankebord i træ

  Skal du have nyt spisebord? Og går du med tanker om, at det skal være et plankebord i træ? Så lad Østerby Træ hjælpe dig med at bygge det. Vi er kompetente håndværkere, der dagligt laver opgaver efter specialmål. Og med gode kontakter og et godt netværk har vi stærke forudsætninger for at skabe og designe dit drømme plankebord i træ.

  Om du drømmer om et bord af én stor planke, to eller flere planker, er op til dig. Vi hjælper dig i mål med design og materialevalg med vores vejledning. Vores erfaring med at bygge og designe spiseborde i træ giver dig en kompetent samarbejdspartner, der leverer et godt stykke håndværk, unikke detaljer og inden for den aftalte tidsramme.

  Plankebord specialmål Midtjylland – Østerby Træ

  Kontakt os her