Nybyg

Byg nyt med Østerby Træ

Overlad trygt dine byggeprojekter til os. Vi er erfarne tømrer, der sørger for at gøre dine drømme og ideer til virkelighed med godt håndværk og lækker finish på detaljerne.

Med udgangspunkt i vores store netværk af arkitekter, håndværkere, konstruktører m.m. hjælper vi dig i mål, når du vil bygge nyt. Vi er med fra start til slut i hele byggeprojektet, så du trygt kan overlade opgaverne til os. Vi rådgiver, vejleder og bygger nyt for dig.

Skal du bygge nyt?

Træ konstruktion Bålhytte Tømrer Midtjylland – Østerby Træ
;

Derfor skal du vælge Østerby Træ, når du skal bygge nyt

Hos Østerby Træ hjælper vi dig med hele processen, når du skal bygge nyt. Vi kommer omkring hele projektet, så du trygt kan følge med i udviklingen.

Med Østerby Træ som samarbejdspartner vil du få:

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Indledende samtale om drømme og ønsker til byggeriet.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Rådgivning og vejledning i valg af materialer, placering og design ift. dit budget. Vi trækker gerne på vores store netværk, så du får præcis det, du ønsker.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Planlægning af projektet ud fra ønsker til tidsrammen.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Etablering af nybyg ud fra vores aftale. Vi bygger effektivt med fokus på det gode håndværk og detaljerne.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Vi leverer et færdigt byggeri, som du kan få glæde af.

  Den rigtige tømrer til dit nybyggeri

  Fra start har det været vores fokus at hjælpe vores kunder med at skabe de bedste resultater, der matcher deres behov, ønsker og budget. Det betyder også, at du roligt kan vælge Østerby Træ som din samarbejdspartner, når du skal bygget nyt. Vi lytter, vejleder, rådgiver og hjælper dig hele vejen igennem projektet. Og det er både ift. materialevalg, design, plantegninger, placering af byggeriet, størrelse, farver og meget mere.

  Med vores hold af både tømrersvende, tømrerlærlinge og arbejdsmænd er vi klar til at løfte opgaven og hjælpe dig i mål med dine drømme. Vi sætter en ære i at skabe et resultat, der er præget af godt håndværk, lækker finish og som selvfølgelig matcher dine ønsker og behov.

  Går du med tanker om at bygge nyt? Eller er du allerede på udkig efter en mulig samarbejdspartner til dit byggeprojekt? Så tøv ikke med at give Østerby Træ et kald. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak om dine tanker og drømme for projektet, så vi sammen kan finde ud af, om vi er det rette match.

  Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan samarbejde om dit næste tømrerprojekt.

  Send os en mail via kontaktformularen nedenfor eller giv os et kald på +45 2040 6704. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Træ konstruktion Bålhytte Tømrer Midtjylland – Østerby Træ
  Bålhytte i træ Tømrer Østjylland – Østerby Træ

  Kontakt Østerby Træ

  Skal du bygge nyt?

  Vi står til rådighed for en uforpligtende snak om dit kommende nybyggerprojekt. Kontakt os i dag, så er du tættere på drømmen om dit nybyggeri i morgen.

  Ring på +45 2040 6704 eller et skriv via kontaktformularen.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Kontakt os her