Hækklipning

Få bugt med overgroede buske, ukrudt eller vildtvoksende hække. Hos Østerby Træ tilbyder vi beskæring og klipning af din grønne bevoksning, så din have igen kan stå skarpt til de varme sommermåneder eller et eventuelt boligsalg.

Østerby Træ er din professionelle samarbejdspartner, der tager sig af hækklipning og -beskæring. Vi tager os af både store og små opgaver – dem, der trænger til en trimning og dem, der er vopkset dig over hovedet. Ingen opgave er for stor for os hos Østerby Træ.

;

Vi kan hjælpe dig med hækklipning og beskæring

Vi tilbyder alle former for hækkeklipning og -beskæring uafhængigt af højde og tilgængelighed. Der er altså ikke nogen have med for tilgroede hække eller buske, som vi hos Østerby Træ ikke kan klare.

Vi tilbyder også abonnementsordninger på hækklipning, så du kan nyde din have uden længere at skulle tænke på hækkeklipning. Så når sommerhalvåret nærmer sig, så overlad arbejdet med at klippe hæk og beskære buske til os. Så kan du nyde de solrige sommertimer på terrassen med familien i stedet.

Vi gennemgår sammen opgavens omfang og hyppighed, hvorefter I hurtigt får et tilbud tilsendt. På den måde kan vi komme i gang hurtigt og effektivt, så du inden længe har en nyklippet hæk i hele sommerhalvåret.

Beskæring og klipning af en tilgroet have

Nogle gange vokser opgaver hen over hovedet på os – bogstavelig talt. Men så er det godt, at vi er klar til at hjælpe dig.

Er din have tilgroet med både buske, hække og ukrudt. Så hjælper vi dig gerne i bund med klipning og beskæring. Og fortvivl ikke, når du kaster et blik på dine tilgroet haves tilstand. Vi påtager os gerne enhver opgave, uanset hvor umulig den måtte se ud. Vi klipper hæk og beskærer buske uanset højde og tilgængelighed, så du igen kan få en fin have at nyde i udesæsonen, eller en have der står skarpt inden et eventuelt salg.

Kontakt os for en kort snak om opgaven og omfanget. Så kommer vi med et tilbud til dig.

Hækklipning på abonnement

Hække og buske har brug for vedligehold, så de forbliver flotte i deres klippede former og kan fortsætte deres vækst. Derfor trænger de til et hækkeklip eller en beskæring flere gange i løbet af udesæsonen. Er det ikke en opgave, du selv vil stå for, så tager vi meget gerne den opgave på os.

Lad os tage en snak om hyppighed og omfang, så du kan nyde din sommer i haven uden at skulle tænke på hækklipning og beskæring af buske. Vi sørger både for udførsel af opgaven og oprydning efterfølgende. Præcis som det skal være.

Vi er professionelle hele vejen igennem. Og vi sørger for en flot klippet hæk, som du kan nyde på terrassen med en kold forfriskning.

Giv os et kald eller kontakt os via kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at hjælpe dig med din hækklipning og beskæring af buske.

Hækklipning Midtjylland Professionel beskæring – Østerby Træ

Vi hjælper dig med hækklipning

Står du med en tilgroet have, eller har du brug for en hjælpende hånd til at holde din hæk og buske pæne i løbet af sommerhalvåret? Så tøv ikke med at tage fat i os. Så snakker vi opgaven og omfanget igennem og kommer med et tilbud til dig herefter.

Giv os et ring på +45 2040 6704 eller et skriv via kontaktformularen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os her