Shelters

Få din egen shelter i haven med Østerby Træ

At bygge en shelter i haven er en fantastisk måde at udnytte sit uderum på. Og det giver dig muligheden for at gøre brug af din have i alle timer af døgnet. Hos Østerby Træ har vi bygget shelters for flere af vores kunder – alle med hvert sit unikke design.

Så skal vi hjælpe dig med at sætte et helt unik præg på din have? Giv os et kald eller send os en mail. Så tager vi en uforpligtende snak om din drømmeshelter til din have.

;

Vi hjælper dig med at bygge din egen shelter

At bygge en ny shelter kan være en stor mundfuld. Men med den rigtige samarbejdspartner kan det gøres nemt og effektivt. Vi er med dig fra start til slut og hjælper dig med at gøre dine tanker til virkelighed om en shelter – perfekt til din have!

Skal vi hjælpe dig med at bygge en shelter?

ghfdshdshds
ghfdshdshds
Vi hjælper med at lave tegningerne til dit nye shelter

Vi tager en snak om dine tanker og ønsker til en ny shelter. Sammen får vi styr på design og materialevalg, som tager højde for både placering, størrelse og udnyttelse af uderummet. For vi vil meget gerne sørge for, at du får mest muligt ud af din nye shelter. Derfor er vi heller ikke bange for at udfordre dig, når vi kommer med inputs til skæve vinkler, unikke detaljer og utrolige løsninger.

ghfdshdshds
ghfdshdshds
Vi sørger for montering og etablering af ny shelter

Vores dygtige tømrersvende og -lærlinge bygger din shelter ud fra de tegninger, vi sammen er kommet frem til. Vi sørger for at gå til opgaven med øje for det gode håndværk og de unikke detaljer, der gør shelteren til din drømme shelter.

ghfdshdshds
ghfdshdshds
Vi leverer en ny shelter med flot finish

Vi leverer din nye shelter indenfor den aftalte tidsramme. Vi gør os umage, så den står skarpt ved aflevering, og hvor de unikke detaljer giver din nye shelter den ekstra finish.

  Vi udfordrer dig på dine tanker og ønsker

  Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi bevæger os gerne udenfor vores kerneområder og bidrager med hjælp og sparring til spændende og nye projekter.

  Skal du bygge en shelter i din have, så tag endelig os med på råd, så du kan få udnyttet den plads, du har til rådighed, og du kan få mest muligt ud af din nye shelter.

  Shelter overdækket terrasse Tømrer Midtjylland – Østerby Træ

  Shelters, vi har lavet for vores kunder

  Vores kunder ønskede sig hver især en shelter i haven, så de kunne nyde deres uderum på en helt ny måde. Begge shelters er lavet ud fra kundernes ønsker for og krav til brugen. Vi har for eksempel lavet en lille terrasse foran, så man ikke træder direkte fra soveposen og ud i græsset, ligesom vi også har lavet en skydedør for at give læ til de blæsende nætter.

  Kan en shelter være andet end firkantet?

  Selvfølgelig kan en shelter være andet end firkantet. Det er kun dine drømme og planer for din nye shelter, der sætter grænser for design, størrelse og placering. For som tømrere er vi specialister i at arbejde i træ, og vi kan derfor skabe helt unikke designs, som tager højde for både dine ønsker og det uderum, hvor du vil placere en shelter.
  Kun dine egne ønsker sætter grænserne for en ny shelter
  Skal der være plads til to, fire, seks eller flere i din shelter? Skal den bruges hele året eller kun i sommerhalvåret? Skal du bruge den til udendørsaktiviteter eller bare til at overnatte i? Alle disse overvejelser og mange flere er noget af det, du skal tage højde for, inden du skal til at bygge din shelter. Og det er disse overvejelser vi sammen med dig tager udgangspunkt i, når vi springer rammen for designet på din nye shelter. For overvejelserne har stor betydning for, hvilken shelter vi i samarbejde skal bygge.

  Shelter med bålplads, terrasse, ovenlysvindue eller noget helt andet

  Vi hjælper dig med at realisere dine drømme om en ny shelter. Og det er især placeringen og uderummet omkring, vi lader os inspirere af, når vi i samarbejde med dig skal skabe din unikke shelter. For placeres den et sted, hvor det er oplagt at etablere en bålplads omkring? Placeres den i en lysning, så det giver mening at lave et ovenlysvindue? Eller skal den nye shelter placeres med den mest fantastiske udsigt, som kun kan nydes på en tilstødende træterrasse med en kop varm kaffe fra termokanden? Vi hjælper dig med at få det bedste ud af det uderum, hvor du vil placere din nye shelter.

  Shelter med dør Tømrer Midtjylland – Østerby Træ
  Shelter med dør Tømrer Midtjylland – Østerby Træ

  Kontakt Østerby Træ

  Går du med drømme om din egen shelter, hvor du er i tvivl om, hvem du skal få til at udføre den, så skal du endelig tage fat i os.

  Giv os et ring på +45 2040 6704 eller et skriv via kontaktformularen.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Kontakt os her