Salg af sømblokke

Sømblokke hører sig til enhver sammenkomst. Sommerfesten, brylluppet, et par øller med gutterne eller havefesten, der varer til den lyse morgen. Det er den ultimative test i koordination, motorik og skills, når sømmet skal slås i med én hånd.
Så skal du holde fest, eller kender nogen der skal? Så har du mulighed for at købe en sømblok af Østerby Træ, så du kan spice festen op med mere end de sædvanlige lege og spil.
;

Sømblokke – lavet af genbrugstræ

De sømblokke, vi sælger, er skåret af genbrugstræ. Vi bruger den nederste del af stammen på træet til at lave sømblokke. Resten af træet genanvender vi til andre formål. Vi forsøger derfor at få mest muligt ud af det træ, vi har berøring med.

Vores sømblokke til salg er lavet af træ, der alligevel skulle fældes. Sømblokkene kan altså ses som et biprodukt af vores ydelse. Derfor har vi heller ingen lagerbeholdning af vores sømblokke, da de fleste af de sømblokke vi laver, bliver solgt indenfor en uge eller to efter træet er fældet.

Er du på udkig efter en eller flere sømblokke? Så tøv ikke med at kontakte os. Så ser vi på, om vi har en sømblok eller flere til dig.

Køb et komplet bodegasæt

Udesæsonen er over os og havefester og -sammenkomster er så småt begyndt at komme i kalenderen. Og hvilken havefest eller sammenkomst er komplet uden en sømblok, en hammer og selvfølgelig søm? Er du fra Jylland er svaret højst sandsynligt: “INGEN”. Derfor kan du hos Østerby Træ købe et komplet bodegasæt, så du og dine gæster er klar til at slå søm i til din næste fest.

Slå søm i sømblok – genial aktivitet både før og efter solen går ned

At slå søm i en sømblok er en fantastisk sjov aktivitet, der er for alle, der kan betjene en hammer. Det er den ultimative test af både motorik, koordination og evner, når sømmet skal hamres i sømblokken. Og så er det et spil, hvor alle kan være med på samme tid. Du kan tilpasse spillet både deltagere og stemning, når der skal vælges en udfordring eller straf for taberen – ham eller hende, der sidst får slået sit søm i sømblokken.

Så skal du slå søm i til din næste fest? Østerby Træ kan hjælpe dig med at blive klar med det komplette bodegasæt. Køb din sømblok, søm og hammer her hos os.

Professionel Topkapning Midtjylland – Østerby Træ
Sømblok til salg Midtjylland – Østerby Træ
Sømblokke til salg Midtjylland – Østerby Træ

Vi sælger sømblokke til private og sømblokke til erhverv

Vi sælger både vores sømblokke til pivate kunder og til erhvervskunder. Og det er selvfølgelig først til mølle, netop fordi vi ikke har nogen lagerbeholdning. Antallet af sømblokke til salg kommer an på, hvilke opgaver vores træmands-team har i kalenderen.

Salg af sømblokke til private kunder

Står du og mangler en sømblok, der kan pifte din næste fest op udover de sædvanlige lege og spil? Så tag kontakt til os allerede i dag, så du og dine venner kan slå søm i, når du inviterer til fest næste gang. Vi sælger selvfølgelig også et komplet bodegasæt, hvor du både får en sømblok, søm og en hammer med. Så er du helt dækket ind til din næste sammenkomst.

Salg af sømblokke til erhvervskunder

Er sømblokke en fast del af inventaret i din butik? Så går der nok ikke længe før, at de er fyldt med gennembankede søm, hvor pladsen til nye er ved at svinde ind. Derfor er du nok på udkig efter nye sømblokke, du kan erstatte de gamle med? Så tag kontakt til os i Østerby Træ. Vi finder nye sømblokke til dig, så dine kunder kan slå søm i næste gang, de kommer forbi din pub, bar eller oplevelsesvirksomhed.

Kontakt os for køb af sømblok

Mangler du en eller flere sømblokke til din næste fest eller sammenkomst? Så er det tøv ikke med at tage fat i os på enten telefon +45 2040 6704 eller ved at skrive en besked via kontaktformularen.

Vi sælger både enkelte sømblokke og sømblokke i sæt med søm og en hammer.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os her