Tømrer Midtjylland

Din tømrer i Silkeborg, Aarhus og Skanderborg

Østerby Træ er en tømrervirksomhed i Silkeborg, der har specialiseret sig i træterrasser og træbeskæring. Vores kunder spænder bredt geografisk, og vi arbejder oftest på tømreropgaver i Øst- og Midtjylland. Vores fokus ligger i kvaliteten af vores materialer og på detaljerne i vores tømrerarbejde.

Vi er også kompetente tømrere og håndværkere indenfor nybyg, renoveringsprojekter og mindre vedligeholdelsesopgaver samt specialopgaver. Vi deler gerne ud af vores mange års tømrer erfaring og hjælper til med ideer og forslag til løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Vi påtager os kun opgaver og projekter, vi ved, vi kan stå 100% inde for.

Ny træterrasse med nedgang til haven – Tømrer Midtjylland – Østerby Træ
;

Din tømrer til byggeprojekter

Som din tømrer Midtjylland hjælper vi dig i mål med både de små og de større tømrerprojekter. Vi råder og vejleder dig, så du opnår det bedste og ønskede resultat. Men vi er også med på sidelinjen, så du får mest muligt ud af dit budget og får skabt et resultat, som holder længe.

Byggeri er en af de større klimasyndere – især pga. materialerne. Det er vi opmærksomme på hos Østerby Træ, når vi rådgiver vores kunder til den rigtige beslutning ift. materialer og design af for eksempel deres træterrasse eller en ny shelter. Det gør vi af to årsager: 1) Vi vil give vores kunder det bedst mulige resultat, som holder i længst mulig tid. 2) Det handler lige så meget om klimaet som vedligehold og holdbarhed. Vi ønsker nemlig at lave resultater for vores kunder, som er af god kvalitet, og derfor holder længe. Det er netop for at undgå nye udgifter for vores kunder og for klimaet.

Derfor gør vi det rigtigt og med stor detaljegrad første gang. På den måde mindsker vi også risikoen for, at arbejdet skal laves om, og materialer går tabt. Som tømrer Midtjylland hjælper vi dig med at tage de rigtige valg i forbindelse med dit næste byggeprojekt.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Indledende samtale om dine ønsker, budgettet og design.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt ud fra vores indledende snak.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Rådgivning om planlægning og tegninger, som tager højde for dine ønsker.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Vejledning og hjælp til valg af materialer, så kvalitet og budget hænger sammen med dine ønsker til vedligehold og holdbarhed.

ghfdshdshds
ghfdshdshds

Montering og levering med fokus på det gode håndværk og de små detaljer.

    Er vi din tømrer i Midtjylland til dit næste byggeprojekt?

    Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan samarbejde om dit næste tømrerprojekt.

    Send os en mail via kontaktformularen nedenfor eller giv os et kald på +45 2040 6704. Vi ser frem til at høre fra dig!

    Kontaktformular